Regler

Harpan (gamla versionen)

Solitaire Harpan (gamla versionen) spel är mer komplicerat än den vanliga versionen: spelet kommer att behandla 3 kort istället för ett. Det hjälper din hjärna att hålla sig skarp under en lång tid, eftersom du måste spela och utveckla den viktigaste färdighetskoncentrationen av uppmärksamhet, visuell uppfattning och minne.

Regler Harpan (gamla versionen)

Reglerna är ganska enkla. Du har ett standarddäck på 52 spelkort placerade med vänd uppåt från vänster till höger i sju kolumner.

Varje kolumn på spelbrädet innehåller ett kort mer än det föregående. I den första kolumnen finns det således 1 kort med vänd uppåt. I det andra - 2 kort, medan ett kort är vänt uppåt, är det andra gömt och så vidare tills 7.

Målet med Klondike 3 Card Solitaire

Målet med Klondike 3 Card Solitaire-spel som i de flesta andra patiensspel är att sätta alla korten i 4 "hus" efter kostym, börjar med Ace, 2, 3 och så vidare. Du kan överföra öppna kort till varandra enskilt eller som en enhet. Det är viktigt att avslöja dolda kort och gradvis stapla dem ovanpå varandra efter färg.

Huvudbonusen är att spelet ger dig reserven för basdäcket endast i delar av tre i en grupp. Använd dem en åt gången eller gå vidare till nästa grupp. Ordningen på tillgängliga kort ändras med varje framgångsrik drag.

Beställningen respekteras: du kan lägga till ett kort med lägre värde på ett kort med högre värde. 2 kan placeras på 3 och så vidare. Färgen på kostym växlar, svart är alltid på rött och vice versa. Korten överförs för det första till esset "hus". Kungar kan flyttas till fria utrymmen. Om det inte finns några produktiva drag kvar på bordet, ta det första av tre kort på basdäcket. Du kan prova flera gånger innan du hittar en användbar kombination.