Regler

Spindelharpan gamla gratisspela

Spindelharpan (Spider Solitaire) är en välkänd typ av ett patiens kortspel. Det är populärt för sina lätt att komma ihåg regler och förtrollande engagemang. Spelet hjälper till att glömma den dagliga rutinen, träna uppmärksamhet och tålamod och också för att minska ångest.

Inte alla Spindelharpan layouterna vinner, och detta ger detta spel en oförutsägbar effekt. Användningen av vissa knep hjälper dock att öka andelen spel med ett positivt slut.

Regler

Spindelharpan gamla spelas med två kortlekar på 52 kort. Spelradet består av 10 buntar med kort: 4 med 6 kort och 6 med 5 kort. Den övre i varje kolumn är öppen. De första fyra kolumnerna med kort har 5 kort som är vända nedåt med det sjätte kortet längst ned delat med utseende uppåt. De sista 6 kolumnerna med kort har fyra kort delade med framsidan nedåt, med det femte och det sista kortet på dessa kolumner delas uppåt. Resten av korten finns kvar i kortlek för att användas senare.

En spelare kan flytta ett öppet kort i vilken rad som helst i raden till andra till nästa högsta kort oavsett färg. Queen är placerad på King , Jack är placerad på Queen och så vidare. Du kan inte sätta något kort på ess . Den går till 2. När ett öppet kort tas bort från högen, vänds nästa kort som är stängt automatiskt med vändet uppåt.

Du kan också flytta valfri grupp av kort i perfekt fallande ordning av samma färg ordnad i ordning som ett kort. Du kan flytta alla eller bara en del av sekvensen på en gång. Toppkortet på vilken hög som helst eller den monterade sekvensen på den lediga cellen i spelraden kan också flyttas.

Det finns en stapel - 5 tillsatsernal groups of cards of 10. All of them are face up. When it is impossible to make any move in the row, a mouse click on the reserve automatically distributes one of the card groups to 10 stacks of the game row.